Πολιτική ακύρωσης/ επιστροφών

Ακυρωση Παραγγελίας/Επιστροφή Προιόντος
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας την ίδια ημέρα που την πραγματοποιήσατε.
Έχετε επίσης το δικαίωμα επιστροφής των αγορασμένων προιόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του προιόντος. Υποχρεούστε να μας ενημερώσετε πρίν την επιστροφή του προιόντος γραπτώς είτε μέσω fax στον αριθμό τηλεφώνου  2292025655 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@epiplomorfi.com είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επιστροφής.
Κατά την παραλαβή του προιόντος ο πελάτης οφείλει να ελέγξει τη συσκευασία εξωτερικά για τυχόν φθορές κατά την μεταφορά.
Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή.
Η επιστροφή του αντιτίμου του προιόντος γίνεται εφόσον έχουμε ενημερωθεί γραπτώς και γίνεται δεκτό το αίτημα επιστροφής του προιόντος και εφόσον έχει επιστραφεί το προιόν μέχρι τις αποθήκες μας απο τον αγοραστή ή αντιπροσωπό του (μεταφορική εταιρεία) με τα αντίστοιχα έγγραφα.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε γίνονται δεκτά εφόσον δεν έχει παραβιαστεί η αρχική συσκευασία τους και εφόσον η συσκευασία δεν έχει δεχτεί αλλοιώσεις απο καιρικές και άλλες συνθήκες συνοδευόμενη  με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή. 

Δε μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές σε ειδικές παραγγελίες δηλαδή προιόντων που έχουν τροποποιηθεί ειδικά τα χαρακτηριστικά τους για εσάς όπως π.χ. ειδικές διαστάσεις και χρώματα.